Page 1 of 1

Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 9:08 am
by YellowEye
Hi Calvin!
Thanks for the recent site maintenance!

Christa just posted what I believe is the first instagram embed on this site. Cool new feature! How do we do that? Are there other new features?

Example post:
https://nwdiveclub.com/viewtopic.php?f= ... 23#p297922

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 9:09 am
by YellowEye
Oh. I just tried quoting her post... it looks like you simply post a link to instagram to get that! Neat!

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 9:24 am
by SEAriously
Ya! I was so surprised when I hit publish and it showed up like that! I was expecting a link.

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 9:59 am
by Tangfish
Glad you found it!

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 10:00 am
by Tangfish
Please let me know if you guys find anything not working on the site.

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 3:22 pm
by YellowEye
There's still some issues with view active topics

Re: Recent site upgrade

Posted: Fri May 14, 2021 10:06 pm
by Tangfish
Shucks, I thought that was resolved. Thanks for the heads up. Hope to have it fixed by this coming week.

Re: Recent site upgrade

Posted: Wed May 19, 2021 10:10 am
by Tangfish
Okay, I think those pesky php errors should be gone. I know I said that before but please let me know if you guys encounter them anywhere on the board at this point or onward. :calvin:

Re: Recent site upgrade

Posted: Thu May 20, 2021 1:53 am
by H20doctor
I still always have to click the descending tab rather than always seeing the new posts first on my mobile device but I think it's the same on the laptop...
It always shows the oldest post first and then I have to click descending...
Back in the old days you could always see the latest post first on the page

Re: Recent site upgrade

Posted: Thu May 20, 2021 8:20 am
by Tangfish
Yes I think this update did something to flip the sort order.

Re: Recent site upgrade

Posted: Thu May 20, 2021 10:37 pm
by Tangfish
Hey H20doc, I’m testing with a couple accounts and the sort order is ok on my end. Can you try checking in your user control panel to see if toggling the setting for sort order resolves it for you? Is anyone else having this particular problem in the past several days?